276°
Posted 20 hours ago

X: 10 erotiska noveller av B. J. Hermansson

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Jo sen för han in den i oss och då känns det som om man befann sig i himlen. Hela universum flimrar förbi ögonen… det känns som om man slungas ut i rymden eller åker i en slänggunga… det är visst… helt… underbart!! Jag är förlorad, sitter bara där, ser hennes finger, känner det stryka mot lemmen, och försatsen pumpar ur ollonet, rinner ner över fingret. Gunilla smörjer skaftet, bara ler, och nu börjar det bli på riktigt skönt. För faen, ta av dig allt! Gör det nu och våga inte trotsa mig för då får du smisk! Han klappade med ridspöet mot läderstövlarna och av någon anledning trodde jag han skulle göra bruk av den om jag trotsade. Denna historia utspelar sig under millennieskiftet 99 –0 0 någon gång, osäker nu i efterhand, men vinter var det, kallt som in i helvete.

Så på kvällen är det ibland ett dilemma när man är så kåt och vet att man sover gott sen när man är klar men åxå att man vet att man MÅSTE gå ner på toa igen för annars kan man inte somna. Haha i-landsproblem :) Ni unga män är så virila och uthålliga, stönade hon och smekte mjukt min pung. Ni kan konsten att hålla ut och att njuta.

Förbjuden kärlek är ett annat spännande scenario som ofta utforskas. Det kan inkludera hemligheter, affärer eller andra hinder som ger berättelsen en extra dimension och skapar en dramatisk spänning. Jag känner hans kuk gnidas mot baksidan av mina lår… och hur den växer, medan jag blir ännu kåtare av tanken på vad som komma skall. Jag tar stöd mot garderobsväggen framför mig och särar på benen för att han ska komma åt bättre. Han smeker min fitta och jag tittar lite bak över axeln och nafsar mig själv lite i axeln för det är så skönt. Jag går fram lite till och lägger en hand på din axel, masserar lite och ler mot dig igen. Utan förvarning lägger jag sedan andra handen i ditt skrev, utanpå dina fuktiga jeans. Jag tar alltid lång tid på mig, den där snabbduschen jag pratar om existerar inte ens i min värld. Jag har alltså ljugit om den hela mitt liv. Älskar att duscha länge och varmt. Spec nu när jag har ont i ryggen.

Jag började smeka min han under vattnet och det syntes väl genom vattnet vad jag gjorde, han blev hård. Jag knäppte försiktigt loss underkläderna och stod snart med metallställningen bredvid mig och underkjolarna vid sidan om bänken i en oformlig hög. Jag måtte ha tett mig som en bondjänta i den tunna kjolen.Kroppen vill nu ha mer av både det sköna och det oväntade och känslan av att inte veta vad som händer och vara utom kontroll är speciell. att erotiska noveller kan vara mer utforskande, fokusera på förspel, och skapa en djupare emotionell och sensuell D-du är en fantastisk kvinna, snyftade jag när jag kände hur min kuk sakta styvnade i min runkande hand. D-du är den härligaste kvinna jag träffat. Men tillslut var det bara vi 4 igen och jag var först att kasta kläderna och hoppade i badet som var på tok för varmt. Kände hur det pulserade i hela kroppen och jag kände mig som en kokt kräfta. Gatt hänga med överkroppen över kanten för att kyla ner mig.Vattenslangen åkte fram eftersom det var så jäkla hett, å tillslut var det 4 nakna kroppar där i.Vi satt mest å surrade om allt möjligt först, kom in på sex, träffar på klubben i svall som vi varit på osv.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment