276°
Posted 20 hours ago

Marvel Studio's Guardians of the Galaxy Vol.3

£4.995£9.99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… Vydáno přesně šest let po Strážci Galaxie Vol. 2 (2017), jde o nejdelší mezeru mezi MCU filmem a jeho pokračováním, překonávající rekord Doktora Strange (2016) a Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), které vyšly s odstupem pěti let a šesti měsíců. Our designers & visual development geniuses are busy creating new, fantastic designs of other worlds & alien beings," he tweeted. "I'm not sure the galaxy is big enough for all this magic. This. One. Is. Huge. I'm excited." V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na…

It also unveiled the first proper look at footage from the Eternals, showing Salma Hayek, Angelina Jolie and Game of Thrones' Richard Madden in their roles. milionů dolarů doma, dalších 88 venku, celkově to dělá parádních 208 milionů z celého světa a animovaný Spider-Man: Napříč paralelními světy má tak zaděláno na to stát se jedním z největších hitů… Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … The third Guardians of the Galaxy film was a smashing success, brining Peter Quill and his friends’ story to an emotional close.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment